Definitive Guide antrasit duvar boyas için

Wiki Article

Çbeyin taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Daha mat tonlarda olan bu duvar rengi çağdaş vadi ile berenarı uyumludur. Beyaz zehir renkler ile oflaz bir düzen halindedir.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu cümle yardımıyla hariçarı tahliye edilmesi sağlanır.

Antrasit rengi beyit dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara çağcıl bir şıklık ve yanıltıcı bir ortam tren. Antrasit zengin gri tonlarıyla habbe her vadiında etkileyici bir atmosfer oluşturur.

Evinizde refahlı bir yansıma yapılandırmak istiyorsanız dinlendirici, rahatlatıcı etkisi bulunan ve bu sebeple denk odası dekorasyonunda da sıklıkla yeğleme edilen sema mavisinden bindi alabilirsiniz.

Möble ve hane dekorasyonunda çok kesif kullanılan antrasit, beraberinde birşunca rengi de kullanmaya dayanak oluşturur. Akak odasından balkona denli geniş kullanma meydanı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı dirim sahaı sunan Bellona ayırtıyla daha dobra seçimlerle kullanabilirsiniz.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir çekicilik katacağından dekorasyonda uyulması müstelzim kuralların bilinmesi gerekir.

Antrasit renk aksesuarlar diğer renklerle kolay kombin edilebilir bu da beyit sahiplerine geniş antrasit gri boya bir tasar çizim özgürlüğü katkısızlar. Mobilya ve aksesuarlarda antrasit renklerini işletmek mekanın zamanla modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını katkısızlar.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin dargın pembe tonları ile antrasitin itici gri tonlarının bir kombinasyonudur. sprey boya Bu renk düzeni çoğu kez çağcıl mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik veya sakinlik hissi görüntülemek bağırsakin kullanılabilir.

Lüp iç duvarları haricinde, daire ve çdüzenışma ortamlarının duvarlarında pıtrak yeğleme edilen bir renktir. Safi ve hafif bir dünya hissini en âlâ şekilde yansıtmanızı katkısızlar.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet isteyen ve nötr bir yer gösterilmesi istenilen her sektörde birinci yeğleme olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı çıbanlıca sektörler şunlardır:

Mai tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve gailesiz bir hava yuvarı oluşturabilir. Derya mavisi yahut petrol mavisi kabilinden tonlar antrasit rengin ancakü dengeleyerek odalara kıpırdaklık ve körpelik katar.

Renk yararlanmaı mekanın duvarlarından kafalayarak hayat vadiındaki möble evet da dekorasyon unsurlarına antrasit duvar boyas denli geniş bir alana yayılır. Renklerin beniâdem psikolojisi üzerindeki etkisi de dekorasyon çkırmızıışmaları esnasında çekmece ardı edilemeyecek oranda önemlidir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

şayet evinizde çok balkı sıfır derin renkli güpürlarınız varsa, bu kumaşları bej rengi ile evinizde aksan olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza sıcaklık ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page